Jukka_esittely_516x480

Jukka Torvinen

Osakas, toimitusjohtaja

+358 40 8277 832
jukka.torvinen@aktiivitilat.fi

Viikinkipartainen kaljupää ja räiskyvän huumorintajuinen Jukka on ollut Suomen kiinteistömarkkinoilla näkyvä hahmo jo vuodesta 2001 alkaen. 

Tallbergin ja Newsecin jälkeen Jukka liittyi GVA Finlandiin ja työskenteli yli 10 vuotta JLL:n palveluksessa, keskittyen kaupankäyntiin teollisuuskiinteistöillä, sale&leaseback -järjestelyihin ja kiinteistökehitykseen.

Tammikuusta 2018 aina helmikuuhun 2019 Jukka oli Sagax Finlandin sijoitusjohtajana, josta siirtyi perustamaan Aktiivitiloja.

Jukka tuntee teollisuuskiinteistöt, hallit ja varastot sekä erilaisten yritysten toimitilatarpeet hyvin. Hän on Sodankylästä kotoisin oleva suoraviivainen ja maanläheinen, sanansa pitävä ja asiansa osaava ammattilainen.

Tapani Piri

Osakas, Kiinteistösijoitukset

+358 40 7525 417
tapani.piri@aktiivitilat.fi

Tapanin taustat ovat Lapista ja Härmästä, joten sisua ja läpivientikykyä riittää. Mustan vyön judoka, juniorivalmentaja ja pitkän linjan yritysjohtaja on aivan innoissaan päästyään taas yrittäjäksi, rakentamaan jotain omaa ja uutta.

Tapani on toiminut kiinteistöalalla jo vuodesta 1993 alkaen, ensin Suomen Kiinteistöliitossa ja sitten toimitilaomistajien järjestössä RAKLIssa.

Tapani oli perustamassa GVA Finlandia 2005 ja myytyään sen JLL:lle 2007 hän jatkoi JLL:n Suomen toimitusjohtajana kevääseen 2019 saakka, jolloin amerikkalaisen pörssiyhtiön raportointi vaihtui jälleen yrittäjän vapauteen.

Tapanilla on toimialan huippua oleva kokemus kiinteistökaupoista, kiinteistökehittämisestä, vuokraamisesta – ja ennen muuta hyvin ja luottamuksella hoidetusta asiakaspalvelusta.

Tapani_esittely_516x480
Tatu_esittely_516x480

Tatu-Pekka Koivupuro

Osakas, Kiinteistöjohtaminen

+358 50 4117 844
tatu-pekka.koivupuro@aktiivitilat.fi

Nuorempaa sukupolvea edustava Tatu-Pekka tuo tiimiin huonojen vitsien lisäksi aimo annoksen kokemusta kiinteistöjohtamisesta. Urheiluhullun kaverin löytää usein vapaa-ajalla joko urheilukentältä tai tv-ruudun takaa seuraamasta matsia. 

Kotkalaistaustainen Tatu-Pekka tutustui ensimmäisen kerran Jukkaan & Tapaniin vuonna 2010, kun Tapani palkkasi hänet ensimmäiseen kiinteistöalan työpaikkaansa JLL:lle. Vuodesta 2012 eteenpäin Tatu-Pekka on toiminut kiinteistöjohtamisen parissa Crownilla, Newsecissä ja viimeisimpänä Trevianilla, josta hän siirtyi rakentamaan Aktiivitilojen tarinaa. Hänellä on myös yliopistotutkinto kiinteistöjohtamisesta.

Tatu-Pekka on tottunut toimimaan erilaisten kiinteistöjen ja vuokralaisten kanssa. Hän nauttii, kun pääsee tietokoneen takaa välillä ”oikeisiin töihin” kuten vuokraamaan tiloja, suunnittelemaan muutostöitä tai vaikkapa kehittämään uusia kohteita. Tatu-Pekka arvostaa suoraviivaisuutta ja rehellisyyttä, jotka toimivat myös ohjenuorana hänen omalle tekemiselleen.

Juho Nokelainen

KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖ

+358 50 4077 492
juho.nokelainen@aktiivitilat.fi

Kajaanilaislähtöinen Juho antaa tiimiin nuoruuden tuulahduksen lisäksi kainuulaista tarmoa. Vapaa-ajalla hänet löytää usein juoksemasta sulkapallon perässä tai vaeltamassa luonnossa. 

Ensikosketuksen kiinteistöalaan Juho sai vuonna 2014 Green Building Partnersilla kiinteistöverojen, ympäristöluokitusten ja hiilijalanjälkilaskennan kautta. Vuoden 2017 loppupuolesta eteenpäin Juho työskenteli PwC:llä kiinteistötransaktiotiimissä taloudellisen due diligence -töiden parissa ja oli kehittämässä yrityksen kiinteistöveropalveluita. Koulutukseltaan hän on kiinteistötalouden diplomi-insinööri Aalto-yliopistosta. 

Toimittuaan erilaisissa konsultointitehtävissä Juho on innoissaan heittäessään tumman puvun narikkaan ja päästessään uusien haasteiden pariin “käytännön maailmaan” osaksi Aktiivitilojen kehitystä. Huumorilla höystetty palveluhenkinen, ammattitaitoinen ja suoraviivainen toiminta ovat hänen tekemisensä keskiössä.

20200220_Aktiivitilat_Juho_0187

Aktiivitilat AM Oy

Kyllikinportti 2, 00240 Helsinki
info@aktiivitilat.fi